5 Μαΐου 2008

Tί άλλο να κάνω;



Αν ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται τις προθέσεις σου, τι απομένει να κανεις;

10 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Τίποτα αγαπητέ Δαλαλάι.
Έρευνες στο πανεπηστήμιο του Μπέρκλεϊ έδειξαν ότι η αναισθησία μερικών δεν έχει όριο, επομένως το μόνο που σας μένει να κάνετε είναι να γράψετε τους πάντες εκεί που δεν πιάνει μελάνι ή να πνιγείτε στο μαύρο δάκρυ.
Στατιστικά συμβαίνει το δεύτερο αλλά όντας ανώτερο πνεύμα, θεωρώ ότι θα έχετε διαφορετική κατάληξη.
Τα σέβη μου!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Η γραμματική μου αυτές τις μέρες σκοτώνει ελέφαντα στο Νότιο ημισφαίριο....

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό λόγο να αντιληφθεί κάποιος τις προθέσεις σου;
Αφενός δεν είναι μάντης, εφόσον τα κληρονομικά χαρίσματα έχουν μειωθεί κατακόρυφα μετά το Τσερνόμπιλ και, αφετέρου, για να χρειάζεται να τις αντιληφθεί, προφανώς δεν τις έχεις εξωτερικεύσει, και για να μην τις έχεις εξωτερικεύσει, είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι δεν προτίθεσαι.

Τι μας πρήζεις, λοιπόν;;;;

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Αυτά τα ανώνυμα σχόλια τα ακούω βερεσέ...Πείτε και το ονοματάκι σας κι ας πέσει κάτω... Έλεος πια, τόση ανωνυμία! (όταν κάνετε τις μαλαγανιές σας καυχιέστε και θέλετε να σας μάθει όλος ο κόσμος. Τώρα ντρέπεστε?). Συγνώμη Δαλαλάι αλλά δεν ανέχομαι τις αμπελοφιλοσοφίες, ειδικά όταν ανώνυμες!
Τα σέβη μου!

Ανώνυμος είπε...

Από όσα έχω καταλάβει τα ερωτήματα που θέτονται δεν είναι θέματα που απασχολούν Τον Δαλαλάι προσωπικά, πιο πολύ πιστεύω αφορούν εμάς και καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στην ζωή μας. Εξάλλου τι πρόβλημα να έχει άραγε ο Δαλαλάι Λάμα εκτός από το να μας διαφωτίζει και να μας προβληματίζει ώστε να γίνουμε καλύτεροι?

Στο ερώτημα τώρα....

Ο Αϊνστάιν είχε πει:
«Δεν έχεις πλήρη κατανόηση για κάτι, αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις στη γιαγιά σου».

Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για τις προθέσεις:

Πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε εμείς οι ίδιοι «ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ» Μόνο τότε θα μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο να δείξουμε στον άλλο τις προθέσεις μας!

Με άλλα λόγια και εν κατακλείδι:

You have to know exactly what you want!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΑΛΑΛΑΙ,ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.....
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ YOU HAVE TO KNOW EXACTLY WHAT YOU WANT....ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΗΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΘ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....
ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ....

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΜΑΙΜΟΥ.....


ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

meine stin monadikotita sou kai min skotizese?

KLEINEI TO BLOG DILADI????

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

@clockworkmary: Κλείνει; Ποιος κλείνει;

Dalalai Lama ® είπε...

Λιγη σοβαροτητα δεν θα εβλαπτε.Το blog παραμενει ανοιχτο μεχρι ο Dalalai να βρει την ηρεμια του και να φτασει στον στοχο του

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάτε από τα προπαγανδιστικά και ασεβή σχόλια του ανώνυμου! Ή είναι πράκτορες των Κινέζων ή έχουν μικρό πουλί, ή και τα δύο που είναι και το πιό πιθανό!